Scandalos: ilegalitatile directorilor secretizate


Constatarile verificarilor ce au ca obiect directori si directori adjuncti din sistemul penitenciar au fost secretizate.
Incredibil, dar adevarat! Speram ca e o gluma, dar ANP confirma.

Se intampla in anul de gratie 2011 prin decizia dlui director – general – chestor – doctor Ioan Bala. Incompetenta e astfel garantata.

Pe viitor asadar, partea din Raportul de inspectie, control sau ce se mai fac inspectorii nostri prin penitenciare referitoare la augustele personaje susamintite va fi trecuta intr-o nota separata clasificata. Directorii, multi vasali imputerniciti alfel, nu vor mai sta alaturi de mujici prin rapoarte.

Vi se pare corect? Care ar fi justificarea secretizarii ilegalitatilor directorilor? De ce nu s-ar aplica si agentilor, ofiterilor cu functii de executie sau sefilor mai mici? Si in cele din urma de ce am secretiza?

Am inteles ca traim in tara lui Basescu, dar chiar asa?! Nu mai suntem institutie publica?! Renuntam la responsabilitatea pe care o avem ca serviciu public alaturi de cea manageriala?

In ceea ce ne priveste marea secretizare nu inseamna desigur ca nu vom face publice constatarile in legatura cu opera si activitatea dnei Mihaela Puscas – directorul Penitenciarului Targsor, confirmata ca tartor al unui sistem de relatii cu iz infractional… pe care ANP a decis – protectie pana la capat – doar s-o atentioneze dupa ce initial n-a catadicsit sa faca verificari. Mai dureaza doar putin pana vom avea gata si sesizarile la Parchet.

PS Iertati, va rog! Am folosit termenul “managerial” in acelasi articol, alaturi de marca inregistrata ANP “Ioan Bala”. Va rog domnule autor al permutarilor directoriale sa nu va suparati daca va veti fi fiind considerat atins in amorul chestorial. Promit sa fiu de acord in schimb sa va puneti cate stele vreti pe umeri si cate dungi va place la pantaloni.

Sursa: http://fsanp.ro/index.php/2011/03/scandalos-ilegalitatile-directorilor-secretizate/
PS. Poate merită să citiţi şi comentariile la articol.

Reclame
Explore posts in the same categories: Articole publicate

%d blogeri au apreciat asta: